nu aveți locuri de munca marcate 0 locuri de munca marcate
Intrare cont Cont nou
Intrare cont
E-mail:
Parola: Ați uitat parola?
Închide
Cont nou
E-mail:
Parola:
Intrare cont
Închide
Trimite parola
E-mail:
Închide

Intrare Închide

Lucru la fabrica unde se exporta marfa. Persoanele interesate de a pleca la muncă în Olanda trebuie să deţină PAŞAPORT ROMÂN sau BULETIN DE IDENTITATE ROMÂN

Lucru in Olanda. Pentru femei si cupluri

Țările de Jos Rotterdam

Descriere

Lucru legal in Olanda. Sunt oferte pentu cupluri si femei. Virsta de angajare 25-40 ani. Persoanele sunt angajate la lucru in sere, la fabrici si depozite. Procesul de munca in sere e impartit in citeva etape de la plantarea rasadului pina la culesul legumelor: paprica, castraveti, rosii, etc. Este posibilitatea de angajare la fabrica pentru sortarea si impachetarea legumelor. Persoanele ce poseda limba engleza pot fi angajate la fabrica de peste sau la depozitul de detalii pentru automobile. Pot fi si alte oferte

Conditii

Doritorii de a se inscrie pentru aceste oferte trebuie sa detina Pasaport Roman sau Buletin de Identitate Roman, condtie obligatorie pentru perfectarea legala a contractului de munca (termenul minim de angajare e de 6 luni). Pe perioada activitatii salariatilor li se ofera un loc de trai (camera de 2 persoane cu baie, wc, frigider,), in hotel este internet, aparat pentru cafea/ceai, cuptor cu microunde, masina de spalat, ce pot fi folosite in mod gratuit; transport pentru deplasare spre locul de munca.

Angajatii primesc polita medicala, cont in banca, numar social, permis de sedere si de munca. Iar pentru aceast serviciu firma olandeza percepe un comision unic in valoare de 500 euro, pentru intrega perioada de activitate, ce se retine din salariu treptat in citeva rate. Ziua de munca este de 8-10 ore pe zi, 5-6 zile pe saptamina. Pentru munca prestata se achita 8.30-9 euro pe ora, din care se retin: impozitele si taxele pentru asigurarea medicala (aceste sume vi se intorc la sfirsitul anului),  transportul, cazarea si hrana (o data pe zi), astfel va revine 6 euro pe ora (curat). Salariul se transfera pe card bancar la fiecare două săptămîni, conform numărului de ore lucrate.

Transportul spre angajatori, din Moldova in Olanda, dus-intors, este efectuat de firma olandeza, dar il acita pasagherii. 

Doritorii de a se inscrie la această oferta de munca, trebuie sa  expedieze copia Acului de Identitate Român la adresa de e-mail: hollandstipt@gmail.com cît mai curînd posibil. Este necesar sa lasaţi un număr de mobil sau fix, pentru a fi contactati de reprezentantii nostri.

P.S. Actualmente s-au inscris si muncesc peste 500 de moldoveni cu cetatenie romana). Locurile vacante sint limitate. Nu perdeti aceasta oferta. Pentru informaţii telefonati: +37379683277. Vorbim in limba rusa si romana.

  • Tel: +373 79 683277
  • E-mail: hollandstipt@gmail.com
Închide [x] Trimite CV-ul
Acest cont este deja utilizat de un angajator
Nu aveți nici un CV plasat.
Selectați fișierul cu CV-ul

CV-ul Dvs a fost trimis

Locuri de muncă în Romania © HeadHunter SRL 2007 - 2024 | munca.com