nu aveți CV-uri marcate 0 CV-uri marcate
Intrare cont Cont nou
Intrare cont
E-mail:
Parola: Ați uitat parola?
Închide
Cont nou
E-mail:
Parola:
Intrare cont
Închide
Trimite parola
E-mail:
Închide

Intrare Închide

Quartz Matrix

  • Descrierea companiei
  • Locuri de munca în compania
  • Contacte

Companie orientata pe inginerie si solutii tehnologice, cu o experienta in piata de peste 20 de ani, recrutam Manager Assistant pentru Departamentul Administrativ. Obiectivul pentru acest post este asigurarea in dublu sens a fluxului informational intre firma si clientii externi.

Misiunea companiei noastre este de a dezvolta permanent servicii de inalta calitate si de a oferi solutii complete si novatoare, bazate pe ultimele tehnologii, in scopul satisfacerii nevoilor explicite si implicite ale clientilor nostri.

Echipa de dezvoltare Quartz Matrix este compusa din Cercetatori Stiintifici, Ingineri de Dezvoltare Tehnologica si Ingineri Software. Activitatea sustinuta pe zona de cercetare-dezvoltare se bazeaza pe profesionalismul, competenta si experienta personalului: un numar de 4 cercetatori stiintifici din care un doctor in stiinta, 6 ingineri de dezvoltare tehnologica, 4 ingineri de proiect software si 2 manageri de proiect.

Capacitatea de cercetare este atestata de decizia 9692/04.07.2008 a ANCS. Quartz Matrix are permanent deschisa optiunea colaborarii cu parteneri de cercetare si dezvoltare pentru crearea de noi produse si servicii.

Directii de actiune:

  • Cercetare aplicata – realizarea de produse, tehnologii si solutii de eficienta energetica, monitorizare si control pentru procese industriale, monitorizare si control parametri de mediu si comunicatii de date pe arii extinse
  • Dezvoltare tehnologica – combinarea tehnologiilor hardware si software pentru realizarea de produse bazate pe tehnologii electronice performante (logica programata, sisteme multiprocesor, software embedded modular), cu scopul amplificarii performantei si reducerea costurilor
  • Transfer si colaborare tehnologica – parteneriate cu companii de renume si institutii academice atat nationale cat si internationale, pentru crearea unor solutii performante pentru mediul comercial, industrial si educational.

Locuri de munca în compania Quartz Matrix

V-aţi înscris cu succes la posturile vacante din această companie

Abonează-te la posturi vacante in compania

Contacte

  • Email office@quartzmatrix.ro

Locuri de muncă în Romania © HeadHunter SRL 2007 - 2024 | munca.com