nu aveți locuri de munca marcate 0 locuri de munca marcate
Intrare cont Cont nou
Intrare cont
E-mail:
Parola: Ați uitat parola?
Închide
Cont nou
E-mail:
Parola:
Intrare cont
Închide
Trimite parola
E-mail:
Închide

Intrare Închide

CONPHYS SRL · Ramnicu-Valcea

#9827

Manager al sistemelor de management al calitatii

Sarcini principale:

AUDIT DE PRODUS - Control interoperational si final, prin sondaj, al productiei tipografice flexo și offset. Identificarea, inregistrarea si izolarea elementelor constitutive ale produselor necorespunzatoare calitativ. Verificarea respectarii procedurilor stabilite conform managementului sistemului calitatii (ISO 9001 si ISO 14001) , pentru controlul procesului de tipărire la ambele secții de producție.

(Curs auditor Intern ISO 9001 si ISO 14001 constituie un avantaj) Intocmirea fisei de neconformitate, a Planurilor de Actiune in colaborare cu reprezentantul productiei, urmarirea elaborarii si aplicarii masurilor preventive si corective.

AUDIT DE EXPEDITIE - Control, prin sondaj, a produselor ce urmeaza a fi livrate clientilor. Efectuarea receptiei calitative a importurilor. Intocmirea situatiilor statistice pe baza neconformitatilor constatate. Elaborarea de documente specifice sistemului de management integrat. Responsabil de calitatea furnizorului - intocmire reclamatii catre furnizor, rapoarte , solicitare discount.

Cerinte:

  • Bune abilitati de comunicare

  • Disponibilitate la program prelungit

  • Experienta pe postul solicitat constituie un avantaj

  • Flexibil si deschis catre lucrul in echipă

Oferta (bonusuri, beneficii):

  • Salarizare interesantă si mobilizatoare, tichete de masă, primă de vacanță, prime de performanță, control medical periodic gratuit, transport gratuit la/de la serviciu, condiții deosebite de ambient și lucru.

Închide [x] Trimite CV-ul
Acest cont este deja utilizat de un angajator
Nu aveți nici un CV plasat.
Selectați fișierul cu CV-ul

CV-ul Dvs a fost trimis

Locuri de muncă în Romania © HeadHunter SRL 2007 - 2024 | munca.com