no resumes selected 0
Log in Register
Log in
E-mail:
Password: Forgot password?
Close
Register
E-mail:
Password:
Log in
Close
Get password
E-mail:
Close

Enter Close

BRILLIANT RECRUITMENT

  • About company
  • Job listing
  • Contacts

Brilliant Recruitment-agenție autorizată specializată în selecție personal calificat si necalificat la nivel internațional.
Compania Brilliant Recruitment este înregistrată la Inspectoratul Teritorial de Muncă Vâlcea, cu număr 5595 și număr de înregistrare 32908 la ANSPDCP.
Știm să îi ascultăm cu foarte mare atenție atât pe candidații noștri, cât și pe angajatori și credem cu tărie în importanța persoanei, în importanța resurselor umane pentru dezvoltarea companiilor. Valorile care stau la baza Brilliant Recruitment sunt transparența, siguranța, angajamentul, responsabilitatea, la care adăugam în fiecare zi experiența, cunoștințe acumulate în timp si pasiunea pentru ceea ce facem.
Deviza noastră, a Brilliant Recruitment este ca Tu să reușești! Suntem alături de tine, atât înainte de angajare, dar cel mai important, și după angajare!
Programe: Personal medical Marea Britanie, Danemarca; Internship Marea Britanie; Logistica/Transporturi Marea Britanie; Transporturi Olanda; Mecanică utilaje agricole Franța; Vânzări Italia; Personal hotelier Cipru si Grecia; Industrie Franța, Irlanda, Canada.

NU SE PERCEP SERVICII DE MEDIERE SAU ALTE TAXE!!!

Pentru toti candidații noștri care au nevoie-asigurăm Cursuri Intensive de Limba Engleză la sediul din Rm. Valcea, Aleea Bradului 4 (zona CINA), jud. Vâlcea

Brilliant Recruitment- Agenția numărul I în recutare si selecție personal din Sud-Vestul României!

Serviciile pe care le oferim, au la bază, atât experiența acumulată de-a lungul timpului în domeniul resurse umane cât si metode și tehnici moderne de lucru.

Job Vacancies at BRILLIANT RECRUITMENT

You have successfully subbscribed to this company's vacancies

Subscribe to company jobs

Contacts

  • Phone number +40 350417794
  • Email office@brilliantrecuitment.ro

Jobs Romania © HeadHunter SRL 2007 - 2024 | munca.com