no resumes selected 0
Log in Register
Log in
E-mail:
Password: Forgot password?
Close
Register
E-mail:
Password:
Log in
Close
Get password
E-mail:
Close

Enter Close

Casa Atlantic

  • About company
  • Job listing
  • Contacts

Complexul multifunctional “Casa Atlantic” se afla situat într-o zonă rezidențială liniștită, intr-un cadru natural frumos, discret si lipsit de aglomeratie: Cartierul de vile “Atlantic”.
     Acest complex se afla la aproximativ 600 de m de Soseaua Alexandriei, intre Cartierele rezidentiale “Fortuna”, “Scandinavia” si “Smart City” si dispune de: restaurant (doua saloane de 45 de locuri si un salon de 72 de locuri), pizzerie, gradina de vara (100 de locuri), terasa, sala de fitness, sala de biliard/tenis de masa si o sala de masaj (in curand vom oferi si servicii de tratament cosmetic, manichiura si pedichiura, frizerie si coafor).
     In cadrul complexului “Casa Atlantic”, la restaurant, bucatarul şef va aşteapta cu diverse preparate culinare tradiţionale româneşti precum şi preparate din bucătăria internaţională pregătite din cele mai bune şi proaspete ingrediente. Meniul variat, cu specific romanesc, serviciile de calitate si atmosfera placuta au facut din restaurantul nostru un loc unde vrei sa revii si sa-ti aduci prietenii si familia, un loc preferat atat de cei care sunt in tranzit sau in interes de serviciu in zonă cat si de cei care locuiesc in apropiere.

Job Vacancies at Casa Atlantic

You have successfully subbscribed to this company's vacancies

Subscribe to company jobs

Contacts

  • Phone number +40 744320032
  • Email office@atlantic-construct.ro, casa.atlantic@atlantic-construct.ro

Jobs Romania © HeadHunter SRL 2007 - 2024 | munca.com