no resumes selected 0
Log in Register
Log in
E-mail:
Password: Forgot password?
Close
Register
E-mail:
Password:
Log in
Close
Get password
E-mail:
Close

Enter Close

Restaurant Sunquest

  • About company
  • Job listing
  • Contacts

Am inteles ca relaxarea este cheia oricarei vacante reusite. Consideram ca atunci cand vorbim despre serviciile restaurantului la care serviti masa in timpul vacantei, este nevoie de mai mult decat o simpla masa copioasa. Tocmai de aceea suntem atenti la toate detaliile care pot transforma servirea mesei intr-un moment placut si relaxant alaturi de persoanele dragi din viata dvs..

Va invitam mai intai sa luati loc la o masa fie in interiorul restaurantului fie pe una din cele doua terase exterioare. Un repertoriu muzical atent selectionat va va relaxa si incanta in acelasi timp. 
Va asteptam sa incercati cu incredere preparatele noastre din bucataria traditionala si internationala. Avem grija sa va oferim in fiecare ziproduse proaspete, preparate de bucatari pentru care meseria a devenit o pasiune. Si pentru ca savoarea unei mese este cu adevarat completa doar atunci cand este acompaniata de un pahar cu vin bun, va invitam sa incercati unul din vinurile de podgorie romaneasca pe care vi le prezentam. 

Job Vacancies at Restaurant Sunquest

You have successfully subbscribed to this company's vacancies

Subscribe to company jobs

Contacts

  • Email george_nicula85@yahoo.com

Jobs Romania © HeadHunter SRL 2007 - 2024 | munca.com