no jobs selected 0 jobs selected
Log in Register
Log in
E-mail:
Password: Forgot password?
Close
Register
E-mail:
Password:
Log in
Close
Get password
E-mail:
Close

Enter Close

Bellbella · Suceava

#11409

Masioze

FACEM ANGAJARI LA MASAJ EROTIC, PENTRU POSTUL DE MASEUZA!
Va invitam sa va alaturati echipei noastre si sa luati parte la unul dintre cele mai de succes proiecte din domeniu. Adica faceti bani multi, intr-un loc de munca legal, sigur si civilizat, asta ca elemente esentiale…
Pentru detalii va rugam sa cititi cu atentie toata pagina aceasta.
Pentru anumite persoane grabite, ca sa nu mai piarda timpul lecturand, va rog sa luati in considerare ca la noi se face masaj erotic si atat, este un salon de masaj.
1) ANGAJARE MASEUZA – categoria MASAJ EROTIC CLASIC.
Program full-time inseamna 5-6 ture saptamanal. O tura are 8-9 ore.
Variante de ture disponibile: zi (12-21)-A, (16-01)-B (18-03), noapte (21-06)
2) ANGAJARE MASEUZA – categoria MASAJ EROTIC VIP full-time si 1 part-time.
Maseuzele care au aspect de top-model (inalte, simpatice, cu simt estetic) si se incadreaza la aceasta categorie castiga dublu pe ora de masaj.
Angajari masaj erotic. Sansa ta reala sa faci BANI multi repede, legal, fara compromisuri.. Clientela formata. . Castiguri mari! Curaj!

Un sfat: Primim multe intrebari la telefon legate de comisioane. La noi puteti castiga pana la 300 ron per fiecare pachet de masaj. Ganditi-va ca puteti lucra intr-un anume salon pe cele mai mari comisioane posibile, daca nu prea sunt clienti deloc, nu o sa incasati acele comisioane decat foarte rar… Maseuzele fac destui bani si din tips. De aceea consideram ca mai important e sa fie clienti multi, noi pe asta ne concentram.
Daca ai ajuns sa citesti aceasta pagina, probabil ca ti se pare tentant sa incerci un job in domeniu si te intereseaza subiectul angajari masaj erotic.
Nu stim daca te vom convinge sa vii la un interviu, insa, cu siguranta, lecturand in continuare iti poate fi folositor pentru a face o alegere corecta intre diversele locatii care se ocupa cu masaj erotic.
De cele scrise mai jos sunt probabil mai interesate persoanele care nu au mai lucrat in domeniu, dar chiar cred ca sunt indicii utile si pentru cele care au inceput „cu stangul” si incearca sa schimbe locatia dorindu-si sa le fie mai bine. Orice comparatie este binevenita.
Daca insa deja te-ai plictisit de citit pana aici, nu are rost sa citesti mai departe si mai bine cauti alte firme care fac angajari masaj erotici.
Pentru mai multe detalii contactatine.

Close [x] Send resume
This account is used by an employer
You have no resume.
Select a resume/CV

Your CV (resume) was sent

Jobs Romania © HeadHunter SRL 2007 - 2024 | munca.com