no jobs selected 0 jobs selected
Log in Register
Log in
E-mail:
Password: Forgot password?
Close
Register
E-mail:
Password:
Log in
Close
Get password
E-mail:
Close

Enter Close

Postul poate fi al tau daca locuiesti in Bucuresti sau Ilfov, fie ca ai sau nu experienta, daca doresti sa-ti schimbi job-ul avut in alt domeniul pana acum sau chiar daca ai terminat in 2015 liceul sau facultatea. Important este sa-ti doresti performanta. Datorita metodelor specifice, meseria poate fi invatata intr-un timp relativ scurt (3 luni).Vei face parte dintr-o echipa deschisa, dinamica, formata din profesionisti. 
Ne dorim colegi persuasivi, dinamici, cu abilitati de comunicare, relationare interpersonala si spirit de echipa.
Succesul necesita schimbare si adaptabilitate, initiativa si responsabilitate.

Responsabilitati 
Activarea in cadrul unor proiecte InBound de anvergura sau crearea, dezvoltarea si mentinerea unui portofoliu de clienti in cadrul priectelor OutBound. Sistemul nostru este gandit astfel incat sa va ofere posibilitatea sa reusiti in atingerea obiectivelor stabilite in cadrul fiecarui proiect.

Beneficii 
Beneficiile decurg din atingerea si depasirea targetului la care se adauga un salariu fix, concursuri organizate periodic, cursuri de formare specifice.

Prezentarea firmei 
Best Call este o companie nationala de call center care ofera un pachet larg de servicii functie de diversele domenii in care actioneaza. Portofoliul de clienti este vast, in continua dezvoltare oferind campanii de marketing, de prezentare de produse, campanii de informare, oferte speciale, promotii, studii de piata, chestionare, campanii de fidelizare etc. Serviciile oferite clientilor companiei cu preponderenta in zona customer care, customer satisfaction, marketing, vanzari, statisticilor de piata etc ajuta la dezvoltarea accelerata a unor relatii puternice, durabile cu clientii existenti, fidelizarea acestora, precum si cresterea portofoliului prin atragerea de noi potentiali clienti. 
Oferim servicii complete de call center, apeluri InBound si OutBound, promovare, informare, vanzare, intretinere, fidelizare. Sediul este in incinta Electromagnetica Business Park (vis a vis Liberty Mall). 
 

Close [x] Send resume
This account is used by an employer
You have no resume.
Select a resume/CV

Your CV (resume) was sent

Jobs Romania © HeadHunter SRL 2007 - 2024 | munca.com