Mulţi îşi exprimă nemulţumirea faţă de locul lor de muncă. Există însă job-uri care sunt cu adevărat groaznice. Vă prezentăm mai jos o listă cu cele mai groaznice job-uri.

– Om de serviciu la un cinema porno

Principala responsabilitate în cadrul acestei munci este sa se dea cu mopul în cinematograf după terminarea filmului. Putem doar să ne imaginăm că substanțele lipicioase de sub scaune nu sunt de la un suc vărsat…

– Masturbator de animale

Cercetătorii care au nevoie de spermă de animal pentru anumite studii sau inseminare artificială folosesc metoda clasică, și anume, masturbarea.  Metoda clasică de masturbare se folosește în cazul porcilor.

– Vidanjor

Una dintre cele mai ingrate meserii din lume presupune curățarea canalelor, haznalelor, etc. de fecale, noroi și orice alt tip de mizerie.

– Curățător de toalete ecologice

Poziționate în zone cheie pentru a servi celor care au nevoie să foloseasca toatela, aceste cutii sunt curățate de „meseriași”. Oricât de dezgustătoare ar fi, ele ar arăta mult mai rău dacă nu ar fi curățate. Curățătorii folosesc un furtun pentru a colecta fecalele din interiorul toaletei și, după ce adună toate rămășițele din interior, spală toată suprafața acesteia.

– Controlor de calitate pentru mancare de pisici

Job-ul presupune mai multe etape:

– Introducerea capului în mancare pentru a o mirosi și a se asigura că este proaspătă.

– Introducerea brațelor în mâncare și îndepărtarea tuturor bucăților întregi descoperite.

– Intinderea mâncării pe o suprafață plata și testarea nivelului de granulație.

– Transportator de animalelor moarte

Acesti muncitori trebuie să îndepărteze de pe drumuri toate animalele moarte. În același timp, ei trebuie să le despieliteze in timpul transportului.