Compania aeriană Emirates Airlines este una dintre cele mai luxoase companii aeriene din lume sau poate chiar cea mai luxoasă. Ca să ajungi să lucrezi ca stewardesă la această companie este foarte greu, dar nici munca care urmează să o îndeplinească însoțitoarele de bord nu este una dintre cele mai ușoare, mai ales că ele trebuie să arate mereu impecabil.

Pentru că trebuie să presteze servicii de cea mai înaltă calitate și trebuie să arate mereu binevoitoare, există un program riguros de formare, cerinţa de a se muta la Dubai, în Emiratele Arabe Unite (practic, de a-şi lăsa ţara lor de origine, toţi cunoscuţii şi apropiaţii), şi multe reglementări stricte care trebuie respectate.

Însă, cei care au reușit să fie angajați în Emirates Airlines au parte de multe beneficii. Compania deține 60 de clădiri de locuit în Dubai, în care majoritatea angajaților își au reședința. Compania doreşte să promoveze un sentiment de comunitate în rândul angajaţilor lor, un lucru de apreciat, mai ales că de mulţi şi-au lăsat întreaga viaţă în urmă pentru această oportunitate.

Angajaţii Emirates Group primesc un card ce le dă dreptul la reduceri generoase pentru mese, cumpărături, hoteluri şi petrecere a timpului liber în Dubai şi restul U.A.E. Cardul FACE (însoţitor de zbor Clubul Emirates) oferă membrilor evenimente sociale şi sportive gratuite, plajă şi acces la o sală de gimnastică, precum şi produse alimentare şi băuturi din partea casei, la mai multe locaţii din Dubai.

Membrii echipajul sunt aşteptaţi la uşă de o maşină privată şi conduşi la locul de muncă sau spre casă. Cu siguranţă maşina este folosită pentru mai mulţi angajaţi, dar, chiar şi aşa, este un avantaj mare de care beneficiază membrii echipajului.

De asemenea, însoţitorii de zbor beneficiază de o plată lunară fixă în numerar, salariul de bază, care este duty-free. De asemenea, primesc minimum 30 de zile de concediu plătit anual, precum şi un bilet gratuit pe an în ţara lor de origine. Mai primesc (în plus faţă de cartela FACE) 50% reduceri la diverse restaurante locale şi cluburi de sănătate. Există taxe reduse de intrare în mii de cluburi din întreaga lume, şi, bineînţeles, „alocaţie profesională”  (pentru lucruri cum ar fi parul si unghiile), de care am menţionat mai înainte. Cu toate că Emirates plătesc în numerar mai puţin decât alte alte linii aeriene concurente, oferă numeroase avantaje, mai ales pentru persoanele care iubesc aventura şi călătoriile.