Agenția Națională a Funcționarilor Publici anunță despre organizarea mai multor concursuri pentru ocuparea funcțiilor vacante în mai multe instituții din țară.

Vedeți mai jos funcțiile vacante:

-Spitalul Orăşenesc Găeşti, judeţul Dâmboviţa, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de asistent medical generalist debutant – Secţia Boli Interne. Candidații trebuie să dețină studii cu diplomă şcoală postliceală.

Pentru mai multe detalii, sunați la: 0245.711.189.

– Primăria Oraşului Babadag organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacantă, de referent, clasa III, grad principal din cadrul Compartimentului Achiziţii publice şi investiţii.

Detalii la numărul de telefon: 0240 561 012.

-Spitalul Orăşenesc Găeşti, judeţul Dâmboviţa, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de îngrijitor curăţenie – Secţia Chirurgie generală.

Detalii la numărul: 0245.711.189

-Institutul de Diagnostic și Sănătate Animală organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție vacante, de referent, clasa III, gradul profesional superior din cadrul Serviciului Economico – Administrativ – Biroul Financiar, Contabilitate, Salarizare.

Detalii la numărul: 0374/322.000.