Este bine țtiut că asistăm la exodul cadrelor medicale peste hotarele țării. Plecarea medicilor din țară nu este neapărat din cauza proatei pregătiri, ci mai degrabă din cauza salariilor mici și a condițiilor care lasă de dorit. Iar cei care au reușit să se angajeze peste hotare în domeniul medical au fost apreciați pentru profesionalismul de care au dat dovadă.

De medicii noștri se interesează, în prezent, chiar și America Latină. Pe platforma online de cariere www.careersinwhite.com, care are lor până în 3 iulie, sunt disponibile următoarele locuri de muncă pentru medicii români: cardiolog și cardiolog pediatru, ginecolog, neonatolog, specialist medicină internă, medic urgentist, chirurg pediatru, medic chirurgie toracică, pediatru sau anestezist. Toate aceste locuri de muncă sunt în țări precum Columbia și Chile. Totodată, pe www.careersinwhite.com sunt disponibile posturi de asistenți medicali în Statele Unite ale Americii.

Persoanele interesate de aceste job-uri trebuie să știe că pot beneficia pe lângă un salariu atractiv și de suport în găsirea unei locuințe sau a unei școli pentru copii, obținerea Vizei și a permisului de ședere, cursuri gratuite de limbă străină, contracte de muncă permanente și nu în ultimul rând, condiții de muncă la cele mai înalte standarde.

Click AICI pentru a accesa platforma și a face cunoștință cu ofertele atât în SUA și America Latină, dar și din țări precum România, Marea Britanie, Franța, Irlanda, Germania, Norvegia, Suedia sau Danemarca.

Cei care sunt în căutarea unui loc de muncă trebuie să se înregistreze și să își încarce CV-ul pe platforma pe care se desfășoară evenimentul, și unde au acces la toate informațiile legate de recrutori și de job-urile pe care aceștia le oferă. Candidații au posibilitatea să discute live cu recrutorii prin intermediul unei ferestre de chat și astfel, să obțină toate informațiile de care au nevoie.

Accesul în cadrul Târgului Virtual este gratuit și oricine se află în căutarea unui loc de muncă în domeniul medical poate să aplice online la www.careersinwhite.com/VirtualFairs.aspx.