Ai studii financiare, experiență în domeniul bancar și ști în căutarea unui loc de muncă în acest domeniu, atunci te anunțăm că mai multe bănci din țară sunt în căutare de angajați.

Vă prezentăm mai jos ofertele:

Banca Românească recrutează Ofiţer Bancar Retail pentru Bucureşti, Cluj-Napoca, Piteşti, Timişoara şi Tulcea.

Cerințe: de studii economice, cunoştinţe PC (Word şi Excel), abilităţi de comunicare, entuziasm, flexibilitate, capacitate organizatorică. Experienţa anterioară  în vânzarea de credite (bănci sau IFN) este un avantaj. Principala ta misiune va fi să promovezi produsele de retail ale băncii pentru atingerea targetului stabilit şi efectuarea de operaţiuni bancare.

Libra Bank este în căutare de un Ofiţer Bancar – Popriri. 

Cerințe: absolvent de studii superioare, bun organizator, proactiv, cu abilităţi analitice. O zi de lucru cuprinde următoarele activităţi: verificarea debitorilor popriţi, procesarea popririlor, închiderea conturilor debitorilor.

Libra Bank mai este în căutare de Analist carduri, pe o perioadă determinată de 12 luni.

Cerințe: studii superioare, de preferinţă cu profil tehnic, bună cunoaştere a limbii engleze, capacitate de analiză şi sinteză. Experienţa în domeniul cardurilor constituie un avantaj.

Procredit Bank oferă o oportunitate pentru absolvenţii unei facultăţi în domeniul financiar. Dacă eşti unul dintre tinerii pasionaţi de cifre, aplică pentru Programul Young Bankers. Îţi oferă o experienţă internaţională şi multiculturală pentru dezvoltarea ta profesională. Programul durează 6 luni (4 luni training teoretic şi 2 luni training practic). Pentru partea teoretică, vei avea ocazia să călătoreşti în Bulgaria sau în Serbia, iar partea practică o înveţi în locaţiile din România. Condiţiile pentru a te califica sunt diploma de absolvire a unei facultăţi în domeniul economic şi limba engleză la nivel avansat.

Alpha Bank recrutează Agent vânzări directe.

Cerințe: studii superioare, experienţă în domeniul vânzărilor directe şi, mai ales, în promovarea produselor bancare (constituie un avantaj), orientare spre rezultate, capacitate de rezolvare promptă a problemelor. Principalele tale activităţi vor fi să prospectezi piaţa, să contactezi clienţii şi să stabileşti întâlniri cu aceştia. Jobul presupune disponibilitate pentru deplasări pe teren.

Idea Bank este în căutare de Specialist Relaţii Clienţi.

Cerințe: studii superioare în domeniul economic (finalizate sau în curs), experienţă de de minimum 1 an în telemarketing/telesales/retenţie sau în call-center (obligatoriu în domeniul bancar). Printre beneficii se numără: venit fix, tichete de masă, bonusuri în funcţie de performanţă, program flexibil, posibilităţi de dezvoltare şi promovare.