Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA oferă o șansă absolvenţilor din instituţiile de învăţământ tehnic superior de a fi angajați și a face carieră în domeniul feroviar. CFR a demarat un program de selecţie pentru angajarea de absolvenţi din ultimii trei ani.

CFR are disponibile 110 posturi disponibile în cele opt regionale de cale ferată  din Bucureşti, Craiova, Timişoara, Cluj, Iaşi, Braşov, Constanţa şi Galaţi.

Ca urmare, întreprinderea este în căutare de ingineri pentru specializările: tehnologia transporturilor (trafic), telecomunicaţii/telecomenzi feroviare şi electronică, construcţii căi ferate drumuri şi poduri.

De menționat că întreprinderea Naţională de Căi Ferate ”CFR” S.A. se află pe locul doi pe țară după numărul de salariați, cu 23.839 de angajați.

Compania de stat CFR Călători, controlată de stat prin Ministerul Transporturilor, a încheiat anul 2014 cu o cifră de afaceri de 2 miliarde de lei, în creştere cu 23% faţă de anul 2013, reuşind în acelaşi timp să revină pe profit, înregistrând un rezultat financiar pozitiv de 69 de milioane de lei, arată datele de la Ministerul Transporturilor.