Ofertă de angajare pentru români în Germania. Lanțul de restaurante din Germania Blok House caută 3 bucătari, 3 bucătari grill, 2 barmani şi 15 ospătari, pentru muncă în localitatea Frankfurt am Main.

Angajații vor fi responsabili pentru pregătirea felurilor de mâncare şi a preparatelor la grătar. Angajaţii vor trebui să facă inventarierea şi întocmirea comenzilor pentru aprovizionarea barului cu băuturi şi să depoziteze corespunzător produsele şi băuturile.

Persoanele care intenționează să aplice trebuie să aibă calificarea profesională încheiată sau experienţă în domeniu, capacitatea de a lucra în echipă, disponibilitate pentru a lucra după un program flexibil şi bune cunoştinţe de limba germană.

Lanţul de restaurante oferă un salariu de 1.500 de euro brut pe lună, plus bonus-uri. Angajaţii au şi alte beneficii. După şase luni de la angajare, se oferă primă de concediu şi de Crăciun. Pentru maximum şase luni cazarea este asigurată. După această perioadă, angajatorul oferă sprijin pentru găsirea unei locuinţe. Masa în timpul programului este de asemenea asigurată de angajator.

Contractul de muncă oferit este pe perioadă nedeterminată, iar programul normal de lucru este de 40 de ore pe săptămână. La final de săptămână se lucrează în schimburi.

Termenul limită pentru aplicare este de 31.08.2016. Persoanele interesate se pot adresa Consilierului Eures din cadrul AJOFM Satu Mare pentru a primi formularele de aplicare.