Adobe Systems România, Dell şi McDonald’s România au fost cei mai buni angajatori din România anul 2015. Asta arată un studiu realizat pe această temă.

La acestea s-au mai adăugat Dell, Edenred România şi companiile Mars, Inc. din România – Royal Canin România, Mars România, Wrigley România.

Potrivit studiului, implicarea este importantă pentru companii. Rezultatul scorului de engagement al acestor companii este în creștere – 80% în 2015 față de 78% în 2014 și 71% înregistrat în 2013.

„Implicarea este o stare emoțională, legătura emoțională a angajaților cu propria lor companie. Este ceea ce îi determină să vorbească pozitiv despre angajator, să își asocieze viitorul cu organizația și să aibă inițiativă, să depună extra-efortul pe care orice angajator îl dorește”, spun specialiștii care au realizat studiul.

Studiul a implicat 35 de companii, iar rezultatele se bazează pe răspunsurile a 15.500 de angajaţi, 1.150 middle manageri şi 224 directori executivi, care, prin intermediul unor chestionare.