Vești bune pentru românii care sunt în căutarea unui loc de muncă în străinătate. Sunt disponibile mai multe locuri de muncă în agricultură, în ferme din mai multe țări.

O companie din Scoția oferă locuri de muncă în calitate de culegători de fructe moi. Persoanele cu vârsta de peste 25 de ani vor primi cel puțin 7,2 lire pe oră, iar persoanele care au până la 25 de ani vor fi remunerate cu 6,7 lire.  Orarul de lucru este de opt ore pe zi, câte șapte zile pe săptămână. Angajatorul oferă cazare, care costă 37,45 de lire pe săptămână.

Nu sunt necesare cunoștințe de limba engleză.

Mai multe detalii aflați la numerele de telefon: 074-870-2150   072-408-2270.

O firmă din Franța caută persoane organizate, perseverente și riguroase pentru funcția de responsabil administrativ în agricultură. Se cer abilități de contabilitate și trezorerie, dar și cunoștințe de serviciu clienți. Comunicarea se face în limba franceză. Se oferă un pachet salarial atractiv.

Dacă doriți să lucrați în Germania, există oferte de conducători de combine și tractoare. Nu se cere experiență. Firma dispune de Tractoare Fend si Combine Claas.

Persoanele care doresc să lucreze în Anglia, atât în depozite, dar și în fabricii unde se procesează pește sau fructe de mare, pot aplica pentru un post în regiunea Cornwall.

Mai multe detalii aflați la numerele de telefon: 074-870-2150   072-408-2270.