Oportunitate pentru tinerii care sunt în căutarea unui loc de muncă. McDonald’s România anunță că are disponibile 1.000 de job-uri, iar programul este unul flexibil.

Potrivit anunțului, angajaţii vor avea parte şi de traininguri şi vor primi bonusuri şi premii. Cât ține de salarii, acestea sunt în funcţie de experienţă şi numărul de ore lucrate. De asemenea, fiecare angajat poate evolua şi ajunge să ocupe funcţii de manager în restaurant. Cei care vor lucra pe posturi de crew şi hostess pot câştiga 1.650 de lei, în timp ce un manager trainee câştigă 3.200 de lei. Veniturile menţionate reprezintă salariul brut şi valoarea tichetelor de masă.

Potrivit legii, oricine are peste 15 ani şi acordul părinţilor, poate avea un job şi astfel banii săi. Noi vrem să îi sprijinim pe cei care vor să muncească chiar dacă nu au experienţă încă în niciun domeniu”, au scris reprezentanţii companiei pe pagina lor de pe reţeaua de socializare Facebook.

Detalii despre posturile disponibile le puteți găsi accesând următorul link: www.mcdonalds.ro/detalii-joburi.

McDonald’s este cel mai mare lanţ de restaurante cu servire rapidă din lume, cu peste 32.000 de restaurante care servesc zilnic peste 60 de milioane de oameni în peste 100 de ţări.