Dacă ești în căutarea unui loc de muncă și ai cunoștințe de limba engleză, atunci ai putea avea șanse să te angajezi la un job la care mulți visează, și anume la Regina Elisabeta a Marii Britanii.

Casa regală a făcut public un anunț de angajare pe postul de spălător de vase, în diferite castele precum Balmoral sau Windsor. Persoanele care doresc să fie angajați la acest loc de muncă nu au nevoie de experiență, iar salariul este unul destul de atractiv, de 22.000 de dolari anual.

Principalele obligații sunt: Lucrul în cadrul unei echipe de catering care va pregăti și servi masa la cele mai înalte standarde. Contribuția la menținerea curățeniei, asigurându-te că bucătarii vor avea la îndemână toate ustensilele curate. Curățarea echipamentului și ustensilelor pe care bucătarii le folosesc zi de zi și asistarea, de asemenea, la pregătirea mesei.

Cât ține de beneficii, pe lângă faptul că vei avea posibilitatea să te întâlnești cu o personalitate a Casei Regale, vei beneficia și de 33 de zile de concediu pe an.